Search
Close this search box.

ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی

کاشت ایمپلنت دندان را می‌­توان جزو بهترین راه­‌های جایگزین دندان‌­های طبیعی در نظر گرفت. در واقع، کاشت ایمپلنت می‌تواند جایگزین دندان‌های طبیعی‌ای که افتاده­‌اند باشد. اما آیا ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی امکانپذیر است؟

دیابتی‌ها نیز مانند سایر افراد می‌توانند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت باشند. در این مطلب، اطلاعاتی کاربردی درباره ایمپلنت دندان برای دیابتی‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها

کاشت ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی در تهران

کاشت ایمپلنت دندان می‌تواند موثرترین روش به عنوان جایگزینی دندان‌های افتاده و از دست رفته باشد. با اینکه کاشت ایمپلنت برای همه افراد می‌تواند انتخاب مناسبی باشد، اما دیابتی‌ها طبق نظر پزشک باید کاشت ایمپلنت را انجام دهند.

البته، به منظور اثربخشی روش کاشت ایمپنت در دیابتی‌ها باید میزان قندخون‌تان را کنترل کنید و به رژیم غذایی‌تان نیز توجه داشته باشید. همچنین، توجه به سلامت دهان و لثه برای جلوگیری از بروز عفونت، قبل و بعد از کاشت ایمپلنت ضروری است.

قبل از کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها، متخصص چه کار‌هایی را انجام می‌دهد؟

اقدامات قبل از کاشت ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی

دندانپزشک قبل از کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها، کار‌هایی را انجام می‌دهد. در این بخش، به بررسی اقدامات دندانپزشک، قبل از کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها می‌پردازیم. این اقدامات عبارتند از:

  1. تجویز آزمایش قندخون به منظور بررسی میزان التهاب و عفونت در دهان و دندان
  2. بررسی و معاینه سلامت دهان و دندان
  3.  کنترل و بررسی سطح قندخون برای کنترل دیابت
  4. تنظیم رژیم غذایی مناسب برای بیماران یا ارجاع فرد به متخصص تغذیه
  5.  توجه به دارو‌های مصرفی بیمار

آزمایش خون برای ایمپلنت

قبل از کاشت ایمپلنت، باید آزمایشاتی را انجام دهید. آزمایشات خون برای ایمپلنت توسط پزشک برای شما تجویز می‌شوند. معمولاً، آزمایش خون برای تشخیص هرگونه عفونت و التهاب در بدن انجام می‌شود.

یکی از آزمایشاتی که دیابتی‌ها باید قبل از کاشت ایمپلنت انجام دهند، آزمایش  HbA1C است. این آزمایش برای سنجش میزان هموگلوبین موجود در خون انجام می‌شود. در واقع، این آزمایش مشخص می‌کند که میزان قندخون بیماران تا چه اندازه کنترل شده است.

آیا افراد دیابتی می‌توانند ایمپلنت کنند؟

کاشت ایمپلنت برای افرادی که قندخون دارند، ممنوعیتی ندارد. البته، دیابتی‌ها باید میزان قندخون را قبل از کاشت ایمپلنت کنترل کنند.

باوجود اینکه کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها ممنوعیتی ندارد، اما امکان شکست ایمپلنت در این بیماران وجود دارد. در واقع، می‌توان گفت که میزان شکست ایمپلنت در دیابتی‌ها از افراد سالم بیشتر است.

به دلیل اینکه روند بهبودی زخم در دیابتی‌ها با سرعت کمتری انجام شود، دیابتی‌ها بیشتر در معرض شکست ایمپلنت قرار می‌گیرند. در واقع، عفونت لثه می‌تواند روند بهبودی بعد از کاشت ایمپلنت را با مشکل مواجه کرده و احتمال شکست ایمپلنت را افزایش دهد.

کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌­ها

اگر بیماری قندخون­ در شما درمان نشده باشد، بعد از کاشت با مشکل مواجه می‌شوید. به دلیل کاشته شدن مستقیم ایمپلنت دندان در درون استخوان فک، لثه‌­ها دچار عفونت و آسیب می‌شود. در واقع، عدم بهبود زخم دهان در دیابتی‌ها می‌تواند در پروسه کاشت ایمپلنت مشکل ایجاد کند. بنابراین، اگر جزو افرادی هستید که قندخون‌تان کنترل نشده است، برای کاشت ایمپلنت گزینه مناسبی نیستید.

میزان قندخون برای ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی

میزان قندخون برای ایمپلنت باید به چه اندازه باشد؟

اگر قصد کاشت ایمپلنت را دارید، باید میزان قندخون‌تان را کنترل کنید. برای کاشت ایمپلنت، نباید میزان قندخون‌تان از ۱۷۰ کمتر باشد. در این صورت کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت نیستید. در نهایت، دندانپزشک بعد از بررسی میزان قندخون و شرایط بیماران تعیین می‌کنند که کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت هستند یا نه.

مراقبت‌های بعد از کاشت ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی

اگر دیابتی هستید و قصد کاشت ایمپلنت دندان را دارید، باید مراقبت‌هایی را پس از جراحی در نظر بگیرید. از مراقبت‌های پس از کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1.  میزان قندخون را به صورت مرتب بررسی و کنترل کنید.
  2. به بهداشت د‌هان و دندان توجه داشته باشید.
  3. مصرف غذا‌های نرم را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید.
  4. دارو‌ها و آنتی بیوتیک‌های تجویز شده توسط دندانپزشک را به موقع مصرف کنید.
  5. دهانشویه را به صورت اصولی و مرتب مصرف کنید.

عدم درمان دیابت و کاشت ایمپلنت

ایجاد التهاب در اطراف ایمپلنت و عدم بهبودی لثه می‌تواند در صورت کاشت ایمپلنت در دیابتی‌هایی رخ دهد که قندخون آن‌ها کنترل نشده است. در صورتی که دیابتی‌ها بتوانند میزان قندخون خود را تنظیم و کنترل کنند، پروسه کاشت ایمپلنت دندان با موفقیت انجام می‌شود.

شکست ایمپلنت در بیماران دیابتی

کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها ممکن است که با شکست مواجه شود. از علل عدم موفقیت در کاشت ایمپلنت می‌توان به ایجاد عفونت در لثه اشاره کرد. دیابت می‌تواند میزان توانایی بدن برای مبارزه با عفونت را کاهش دهد. 

بنابراین، خطر ابتلا به بیماری لثه به علت التهاب لثه و کاهش توانایی بدن در مقابله با عفونت افزایش پیدا می‌کند. بعد از اینکه پروسه کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها انجام می‌شود، شاید دچار التهاب لثه شوند.

اگر میزان التهاب در لثه بیشتر شود، احتمالاً استخوان فک آسیب می‌­بیند. در صورتی که دیابتی و دارای التهاب لثه هستید، کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت نیستید. کاشت ایمپلنت در برخی از دیابتی‌هایی که التهاب لثه دارند، باعث شکست ایمپنت می‌شود.

دیابتی‌ها، قبل از کاشت ایمپلنت باید چه روش‌های مراقبتی را در نظر بگیرند؟

قبل از اینکه تصمیم به کاشت ایمپلنت بگیرید، باید تکنیک‌های مراقبتی را در نظر بگیرید. تمام پروسه کاشت ایمپلنت باید زیر نظر دندانپزشک مجرب و متخصص صورت بگیرد. روش‌های مراقبت قبل از کاشت ایمپلنت عبارتند از:

  1. چند هفته قبل از کاشت ایمپلنت دندان، باید میزان دیابت خود را کنترل کنید.
  2.  به دندانپزشک درباره دارو‌های مصرفی خود را اطلاع دهید.
  3. در صورتی که انسولین تزریق می‌کنید، باید پزشک را از این موضوع مطلع کنید.
  4.  با متخصص تغذیه صحبت کنید تا برنامه غذایی را برای شما تعیین کند.

دیابتی‌ها و اثربخشی کاشت ایمپلنت دندان

میزان اثربخشی و موفقیت‌آمیز بودن پروسه کاشت ایمپلنت به این بستگی دارد که دیابت و قندخون بدن‌تان تا چه اندازه کنترل شده است. اگر میزان قندخون‌تان از حد نرمال خیلی بالاتر یا پایین‌تر باشد، کاشت ایمپلنت موفقیت‌آمیز نخواهد بود.

عوامل دیگری از قبیل تبحر دندانپزشک، روش کاشت، کلینیک موردنظر و… در موفقیت‌آمیز بودن کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها مؤثر هستند. بنابراین، برای موفقیت‌آمیز بودن کاشت ایمپلنت برای دیابتی‌ها باید در انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی دقت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی در تهرانپارس

برای رزرو وقت لطفا فرم زیر را تکمیل کنید در اسرع وقت با یکی از شماره های کلینیک (02177737762 ، 02177702655) برای قطعی کردن نوبت‌تان با شما تماس می‌گیریم.

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. به زودی پذیرش کلینیک برای تعیین زمان معاینه و پاسخ به سوالات‌تان با شما تماس خواهد گرفت.