هزینه پر کردن دندان

هزینه پر کردن دندان با توجه به میزان پوسیدگی و نوع موادی که استفاده می‌شود، متفاوت است. قیمت ترمیم و پر کردن دندان در کلینیک دندانپزشکی ترنج که در شرق تهران واقع شده است به شرح زیر می‌باشد:

خدمت دندانپزشکیهزینه خدمت دندانپزشکی
پر کردن دندان از  750 هزار تومان تا 2.5 میلیون تومان
ترمیم دندان1 تا 2.2 میلیون تومان
عصب کشی دندان توسط دندانپزشک عمومی1.7 تا 2.7 میلیون تومان
عصب کشی دندان توسط متخصص اندو2 تا 5 میلیون تومان
برای مشاوره و معاینه رایگان توسط متخصص فرم زیر را تکمیل نمایید، پذیرش کلینیک برای هماهنگی زمان دقیق معاینه با شما تماس خواهد گرفت.

با پوسیده شدن دندان‌ها، فعالیت باکتری‌ها می‌تواند به مرور زمان باعث ایجاد عفونت و در نتیجه آسیب‌دیدگی دندان شود. اگر مسئله به این مهمی، مورد توجه قرار نگیرد و در اسرع وقت رسیدگی و معاینه نشود، ممکن است مشکلات بزرگی به‌وجود آورد.

در مواقعی که دندان دچار پوسیدگی می‌شود، یکی از راه‌هایی که می‌توان آن را درمان کرد، پر کردن است.

اما مسئله مهم هزینه پر کردن دندان است. این هزینه برای دندان‌های مختلف در کلینیک‌های مختلف، متفاوت است. در ادامه به بررسی پر کردن دندان و قیمت پر کردن دندان می‌پردازیم.

پر کردن یا ترمیم دندان چگونه انجام می‌شود؟

پر کردن دندان روشی بسیار رایج است که با هدف بازیابی و ترمیم قسمت‌های آسیب‌دیده دندان صورت می‌گیرد.

قدم اول در این فرایند، این است که مشخص شود آسیب‌دیدگی دندان چقدر است؟ اگر آسیب‌دیدگی کم باشد و به مغز دندان یا همان پالپ نرسیده باشد، می‌توان این دندان را ترمیم کرد.

برای استعلام هزینه ترمیم دندان شکسته عقب و هزینه ترمیم دندان پوسیده جلو با ما تماس بگیرید.

اما اگر آسیب خیلی بیشتر و گسترده‌تر بوده و عصب درگیر شده باشد، با پر کردن معمولی و اجرای ترمیم نمی‌توان جلوی پوسیدگی و درد را گرفت و باید به جای ترمیم از روشی دیگر به نام عصب‌کشی استفاده کرد.

پس برای این منظور بهتر است دندانپزشک بیمار را معاینه کرده، از دندان پوسیده‌شده عکس‌برداری شود و دندانپزشک با مشاهده وضعیت بیمار و بررسی عکس رادیوگرافی دندان، مقدار و محل آسیب را مشخص کند.

برای معاینه رایگان دندانپزشکی در کلینیک دندانپزشکی ترنج اینجا کلیک نمایید.

در ادامه به بررسی مراحل پر کردن دندان می‌پردازیم:

  • با توجه به مقدار پوسیدگی دندان، بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود که باعث بی‌حس شدن اطراف دندان مورد نظر می‌شود.
  • دندان پوسیده یا آسیب‌دیده را برای انجام ترمیم آماده می‌کنند.
  • نواحی پوسیده برداشته می‌شود که این امر با ایجاد یک حفره اتفاق می‌افتد که کاملا تمیز و خشک می‌شود.
  • سپس برای پر کردن دندان از مواد مختلف استفاده می‌کنند.
  • در انتها دندان کاملا پر شده و صیقل داده می‌شود تا قسمت‌های اضافی از بین بروند.

چه مواردی در قیمت پر کردن دندان تاثیر می‌گذارد؟

در ادامه مواردی که بر هزینه پر کردن دندان تاثیر می‌گذارند را بررسی می کنیم:

نوع ماده پرکننده:

 نوع ماده پرکننده می‌توان گفت بیش‌ترین تاثیر را در قیمت داشته و انتخاب این ماده بستگی به شرایط مالی شخص بیمار دارد. موادی که در دندان استفاده می‌شوند از طلا که گران‌ترین ماده است شروع می‌شوند تا آمالگام که ارزان‌ترین آنهاست.

استفاده از لیزر برای پر کردن دندان: 

استفاده از لیزر با توجه به ویژگی‌ها، تجهیزات و مزایایی که دارد، باعث شده قیمت دندان‌هایی که به این روش پر می‌شوند، گران‌تر از روش‌های سنتی پر کردن دندان باشد.

تعداد دندان‌های پوسیده:

 با توجه به این مورد که چه تعداد از دندان‌ها نیاز به ترمیم دارند، هزینه‌ها متفاوت است. همچنین قیمت هر دندان جداگانه محاسبه می‌شود.

دستمزد دندانپزشک: 

دستمزد دندانپزشک با توجه به تخصصی که دارد محاسبه می‌شود، زیرا دندانپزشکی که دارای تخصص بالاتری است، با مهارت بیشتری دندان را ترمیم می‌کند و همیشه بهترین و کم درد‌ترین روش را برای درمان انتخاب می‌کند.

محل کلینیک دندان پزشکی: 

می‌توان گفت که محل کلینیک هم جزء تاثیرگذار‌ترین موارد برای تعیین قیمت است. با توجه به موقعیت جغرافیایی کلینیک اعم از کدام شهر و کدام منطقه، این هزینه‌ها متفاوت می‌شود.

پوشش بیمه دندانپزشکی:

 در صورتی که بیمه‌ای که شما با آنها قرارداد دارید با پزشک نیز قرارداد داشته‌باشد، هزینه پرداختی شما کمتر خواهد بود و سهم بیشتر این هزینه را بیمه شما پرداخت خواهد کرد. در غیر این صورت هزینه دندانپزشک به صورت آزاد محاسبه خواهد شد.

هزینه‌های جانبی:

 برخی عوامل مثل رادیولوژی، ویزیت معاینه دندانپزشک و… قبل انجام درمان بر هزینه نهایی تاثیر دارند. البته معاینه در کلینیک دندانپزشکی ترنج کاملا رایگان است، می‌توانید برای رزرو نوبت معاینه رایگان کلیک نمایید.

انواع مواد پر کننده دندان و قیمت آن‌ها

همانطور که اشاره شد مواد مختلفی برای پر کردن دندان استفاده می‌شود که عبارت اند از:

آمالگام یا کامپوزیت کدام بهتر هست؟

آمالگام:

 این ماده ترکیبی از قلع، جیوه و نقره است. آمالگام قدیمی‌ترین ماده برای پر کردن دندان است. آمالگام به دلیل رنگ نقره ای که دارد، معمولا برای دندان های عقبی به کار می‌رود.

همچنین بخوانید: آمالگام یا کامپوزیت کدام برای پر کردن دندان بهتر است؟

شاید این سوال پیش بیاید که استفاده از آمالگام خطرناک است، برای این مورد در سایت WEBMD این توضیحات ذکر شده است که می‌توانید کامل آن را اینجا بخوانید:

The American Dental Association (ADA), the FDA, and numerous public health agencies say there’s no proof that dental fillings cause harm to consumers.

webmd.com

سرامیک (پرسلن): 

در این روش ماده به دندان نمی‌چسبد، بلکه در آزمایشگاه های دندانپزشکی ساخته می‌شود و به طور کامل بخش پوسیده شده را پوشش می‌دهد. پر کردن با سرامیک به شما دندانی با ظاهر کاملا طبیعی خواهد داد.

کامپوزیت:

 برای اینکه دندان‌هایی شبیه دندان‌های دیگر خود با ظاهر طبیعی داشته باشید، بهتر است برای پر کردن دندان‌هایتان از کامپوزیت دندان استفاده کنید. هزینه پر کردن دندان با مواد سفید و یا هزینه پر کردن دندان جلو با مواد سفید هزینه به نسبت بالایی دارد، همچنین مقاومت کم‌تری نسبت به آمالگام دارد.

همچنین بخوانید: هزینه پرکردن دندان با کامپوزیت

چه زمانی پر کردن دندان نیاز است؟

زمانی نیاز به پر کردن دندان داریم که یکی از اتفاق‌های زیر رخ بدهد این اتفاقات عبارت اند از:

● ایجاد حفره یا سوراخ در دندان

● مشاهده چندین حفره در بین دندان

● پوسیدگی دندان

● لکه‌های تیره روی دندان

● شکسته‌شدن لب پر شدن یا ترک خوردن دندان

● دندان درد شدید

● گیر کردن غذا به صورت مکرر میان دندان‌ها

● حساسیت به نوشیدنی سرد، گرم و غذا

در صورت مشاهده هر یک از این موارد توسط بیمار، بهتر است یک عکس رادیو گرافی از دندان گرفته و توسط دندانپزشک بررسی و معاینه شود.

هزینه پر کردن دندان

همانطور که اشاره کردیم، هزینه پر کردن دندان به عوامل زیادی بستگی دارد. عواملی مثل نوع ماده، تعداد دندان‌ها و…، هزینه‌های کلینیک برای انجام ترمیم عصب کشی و پر کردن به شرح زیر است:

قیمت عصب کشی دندان اگر توسط پزشک عمومی صورت بگیرد چیزی حدود 1.7 میلیون تومان تا 2.7 میلیون تومان است، اگر عصب کشی توسط پزشک متخصص انجام شود، به دلیل مهارت بالا و ارایه روش‌های بهتر، هزینه‌ای حدود 2 تا 5 میلیون تومان را در بر دارد.

هزینه پر کردن دندان از 750 هزار تومان تا 2.5 میلیون تومان متغییر است، به دلیل میزان و حجم پوسیدگی قیمت آن هم متغیر است. همچنین هزینه ترمیم دندان از یک میلیون تومان تا 2.2 میلیون تومان بسته به نوع دندان متفاوت است.

سخن پایانی

چنانچه درد دندان ناشی از پوسیدگی داشتید برای جلوگیری از عفونت و بدتر شدن و گسترش یافتن آن بهتر است هرچه سریع‌تر به دندانپزشک مراجعه کنید. شما نباید درد دندان را به هوای اینکه خودش خوب می‌شود، رها کنید. اگر آسیب واردشده به پالپ دندان یا مغز دندان عمیق باشد یا به عصب رسیده باشد، ترمیم دندان دشوار و در برخی موارد نیز امکان ناپذیر است.

اگر عفونت مغز دندان (پالپ دندان) بیش‌تر و بدتر شود و به موقع به آن رسیدگی نشود، شانس شما برای پر کردن دندان پوسیده کاهش می‌یابد. یک دندان پزشک ماهر می‌تواند عمر دندان‌های شما را تا سالیان سال افزایش دهد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هزینه پر کردن دندان با کامپوزیت

برای رزرو وقت لطفا فرم زیر را تکمیل کنید در اسرع وقت با یکی از شماره های کلینیک (02177737762 ، 02177702655) برای قطعی کردن نوبت‌تان با شما تماس می‌گیریم.

فهرست

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. به زودی پذیرش کلینیک برای تعیین زمان معاینه و پاسخ به سوالات‌تان با شما تماس خواهد گرفت.