Search
Close this search box.

کامپوزیت دندان

راهنمای مطالعه

داشتن دندان‌های سفید و زیبا یکی از مهم‌ترین معیارهای زیبایی در دنیای امروز است. اما دلایل مختلفی از جمله رسیدگی نامناسب، ضربه و… سبب می‌شوند تا دندان‌ها زرد، شکسته، سیاه، خراب و… شده و زیبایی خود را از دست بدهند.

اغلب افراد در این مواقع با اعتماد به نفس پایین روبرو می‌شوند و خود را از نعمت لبخند، محروم می‌کنند.

باید گفت که این یک امر طبیعی است و هیچ کس از داشتن و یا دیدن دندان‌های زرد و خراب، خوشش نمی‌آید. البته می‌توانید با استفاده از کامپوزیت این مشکلات را حل کنید و لبخندی زیبا به خود و اطرافیانتان هدیه دهید.

برای مشاوره و معاینه رایگان با متخصص فرم زیر را تکمیل نمایید، پذیرش کلینیک برای هماهنگی زمان معاینه با شما تماس خواهد گرفت.

به خاطر داشته باشید که دندان‌های زیبا، چهره افراد را نیز گیرا و جذاب می‌کند. کامپوزیت از موادی که در پر کردن دندان به کار می‌رود، تهیه می‌شود و هیچ ضرری برای فرد ندارد.

عکس قبل و بعد کامپوزیت دندان

به منظور قرار دادن مواد بر روی دندان نیازی نیست مدت زیادی صبر کنید، چراکه مراحل ساخت آن توسط پزشک و درون مطب صورت می‌پذیرد و نیازی نیست که برای تهیه مواد در آزمایشگاه وقت خود را هدر بدهید.


برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان با کلینیک دندانپزشکی ترنج تماس بگیرید:

تماس با کلینیک در ساعات 9 تا 21: 02177737762

تماس در ساعات غیرکاری به صورت شبانه‌روزی جهت مشاوره و پاسخگویی به سوالات شما عزیزان: 09196599211

آدرس: فلکه دوم تهرانپارس ، فرجام شرق ، روبروی اداره برق ، کلینیک دندانپزشکی ترنج [مسیریابی با گوگل مپ]

کامپوزیت دندان چیست؟

همان‌گونه که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم، کامپوزیت از موادی که در پر کردن دندان استفاده می‌شوند، تهیه شده و بر روی دندان قرار می‌گیرند.

متخصص زیبایی با انجام کامپوزیت دندان به شما این امکان را می‌دهد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، دندان‌هایی زیبا داشته باشید و همچنین از خوردن انواع غذا لذت ببرید!

کامپوزیت نوعی مواد رزینی است که حالتی خمیری دارد و در تنوع رنگی زیاد، برای انواع دندان تهیه می‌شوند. با استفاده از این روش می‌توان مشکلات دندانی زیر را برطرف کرد:

  • بد فرمی دندان
  • رنگ نامناسب دندان
  • ترک دندان
  • شکستگی دندان
  • فاصله بین دندان‌ها
  • لب‌پر شدن دندان
  • به هم ریختگی خفیف تا متوسط دندان و…

مزیتی که کامپوزیت دندان، نسبت به سایر روش‌ها دارد این است که با حدود ده ساعت زمان گذاشتن برای فک بالا و فک پایین، بدون کوچک‌ترین تراش بر روی دندان، می‌توان ظاهری جذاب و دوست داشتنی به دست آورد!

برای اعمال کامپوزیت بر روی دندان، ابتدا مراجعه کننده رنگ مورد نظر خود را برای کار انتخاب می‌کند، سپس پزشک یک لایه نازک از ماده رزینی که به صورت خمیر تهیه شده است را بر روی دندان‌ها می‌زند و با استفاده از اشعه آبی، آن‌ها را فیکس می‌کند.

تفاوت لمینت با کامپوزیت

یکی از پر تکرارترین سوالاتی که مراجعین مطب دندان پزشکی دارند این است که تفاوت میان لمینت و کامپوزیت در چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید ابتدا با لمینت و کاربردهای آن بیشتر آشنا شد.

لمینت چیست؟

لمینت نوعی روکش دندان است که برای پوشاندن مشکلات دندان‌ از جمله خرابی، پوسیذگی، بد رنگی و… استفاده می‌شود.

البته باید در نظر داشت که گذاشتن لمینت دندان‎‌ها پروسه‌ طولانی‌تری نسبت به کامپوزیت دارد.

برای انتقال روکش لمینت بر روی دندان، پزشک حدود نیم میلیمتر از دندان را می‌تراشد و سپس روکش را بر روی دندان نصب می‌کند.

از این جهت لمینت ماندگاری نسبتا خوبی دارد و بین 7 الی 10 سال بر روی دندان باقی می‌ماند.

اگر قصد دارید برای گذاشتن کامپوزیت اقدام کنید باید به تفاوت‌های آن با سایر روش‌ها آگاه باشید. از جمله تفاوت‌های میان لمینت و کامپوزیت عبارت‌اند از:

  • جنس مواد اولیه به کار برده شده در هر کدام
  • زمان آماده‌سازی هر یک از آن‌ها ( آماده سازی لمینت حدود یک هفته زمان می‌برد در حالی که آماده سازی کامپوزیت زمان‌بر نیست.)
  • برای نصب لمینت نیم میلیمتر از دندان‌ها تراشیده می‌شوند در حالی که برای کامپوزیت نیازی به تراشیدن دندان نیست!
  • برای کامپوزیت نیازی به قالب‌گیری نیست اما در لمینت باید دندان‌ها قالب‌گیری شوند که پروسه‌ای زمان‌بر است.
  • کامپوزیت باید هر چند وقت یک بار ( غالبا هر سال) پالیش بخورد اما لمینت نیازی به پالیش ندارد.
  • در صورت لب‌پر شدن کامپوزیت می‌توان آن را تعویض و یا ترمیم کرد اما چنین آپشنی در لمینت وجود ندارد باید قالب آن عوض شود.
  • ماندگاری لمینت 7 الی 10 سال و ماندگاری کامپوزیت چیزی بین 5 الی 7 سال است.
  • کامپوزیت بسیار مقرون به صرفه‌تر از لمینت است.

آیا می توان کامپوزیت دندان را برداشت؟

برخی از افراد بنا به هر دلیلی تصمیم می‌گیرند تا کامپوزیت دندان را بردارند و این سوال برای آن‌ها به وجود می‌آید که آیا امکان برداشتن کامپوزیت دندان وجود دارد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که برداشته شدن یا نشدن کامپوزیت و برگشتن به حالت طبیعی دندان، فقط و فقط به مهارت دندانپزشک بستگی دارد.

به بیان ساده‌تر اگر دندانپزشک در هنگام کار با استفاده از مهارت خود، به حفظ دندان‌ها و نتراشیدن آنان دقت کرده باشد، می‌توان کامپوزیت را جدا کرد. این امکان وجود دارد که برای برداشتن کامپوزیت، لایه اعمال شده، تراشیده شود؛ در این صورت می‌توان از روش‌های جایگزین برای بازگرداندن زیبایی به دندان‌ها استفاده کرد.

عوارض برداشتن کامپوزیت دندان چیست؟

در اکثر مواقع برداشتن کامپوزیت، عارضه‌ای به همراه ندارد و فرد با مشکلی روبرو نخواهد شد. اما اگر پزشکی که کامپوزیت را نصب کرده، مهارت کافی نداشته باشد، برای برداشتن آن به مشکل بر خواهید خورد!

به عبارتی ممکن است که دندان‌ها دچار پوسیدگی شوند و ظاهری زشت به خود بگیرند. از این جهت باید در انتخاب پزشک، نهایت دقت را داشته باشید!

طرح لبخند با کامپوزیت

طرح لبخند همان‌گونه که از نامش مشخص است، به اصلاح مدل دندان‌ها و بهتر کردن فرم و نظم آن‌ها، رنگ، طول و در نهایت به زیباسازی لبخند می‌پردازد.

در واقع دندانپزشک با بررسی دقیق این موارد، طرح لبخند مناسبی روی دندان‌های فرد طراحی می‌کند. البته پزشک موارد دیگری از جمله نحوه قرارگیری فک بالا و پایین را بر روی یکدیگر بررسی کرده و سپس اصلاح لبخند را انجام می‌دهد.

از این جهت اصلاح طرح لبخند کمی زمان‌بر است اما در نهایت فرد دندان‌هایی زیبا و جذاب خواهد داشت.

در ابتدای مطلب به این موضوع اشاره کردیم که داشتن دندان‌های پوسیده تا حد بسیار زیادی اعتماد به نفس افراد را تخریب می‌کند. از این جهت با انجام فرایند کامپوزیت و ساختن طرح لبخند، از این پیش‌آمد جلوگیری کنید!

مرتب کردن دندان ‌ها

برای داشتن طرح لبخند زیبا ابتدا باید از مرتب بودن دندان‌ اطمینان حاصل کرد. تصور کنید دندانی زرد رنگ که نیاز شدید به ارتودنسی دارد با رنگ روشن کاور شود؛ نتیجه چه خواهد بود؟ بنابراین باید برای داشتن طرح لبخندی زیبا و یکدست ابتدا مدل چینش دندان‌ها، اصلاح شود و بعد برای کامپوزیت اقدام کرد. البته در بعضی موارد می‌توان دندان‌های نامرتب را با استفاده از کامپوزیت درمان کرد و نیازی به ارتودنسی نیست که در ادامه به صورت مفصل به آن خواهیم پرداخت.

انتخاب رنگ برای داشتن طرح لبخند زیبا

یکی دیگر از نکته‌هایی که باید در داشتن طرح لبخند زیبا به آن توجه کرد، رنگ دندان است! انتخاب رنگ‌های خیلی روش( سوپر بلیچ) برای فردی که دندان‌هایی تیره و نامرتب دارد، اصلا مناسب نیست.  چراکه لایه نازکی از مواد کامپوزیت بر روی دندان قرار می‌گیرد و انتخاب رنگ نامتناسب با دندان به تضاد رنگ آن‌ها می‌انجامد.

به بیان بهتر، از انتخاب رنگ‌های کاملا متفاوت با دندان بپرهیزید و رنگی متناسب انتخاب کنید. در این صورت طرح لبخند بهتر و مناسب‌تری خواهید داشت.

روکش بهتر است یا کامپوزیت؟

کامپوزیت یکی از روش‌هایی است که علاوه بر زیباسازی دندان‌ها، به سلامت آن‌ها نیز کمک می‌کند. به بیان ساده‌تر، در این شیوه دندان‌های ترک خورده، شکسته، بد رنگ ( زرد، سیاه و…)، پوسیده و… ترمیم می‌شوند.

روکش دندان  این کاربرد را ندارد و همان‎طور که از نامش پیداست، یک روکش با ضخامت مناسب است که بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرد و عیب‌های آن را می‌پوشاند.

بنابراین این شیوه فقط به زیبایی دندان کمک می‌کند و تاثیری در از بین رفتن زردی، شکستگی و… ندارد. ناگفته نماند که این روش هزینه بالاتر و عمر بیشتری نسبت به کامپوزیت خواهد داشت.

نحوه اعمال روکش بر روی دندان

برای اعمال روکش دندان نیز، مقداری از سطح دندان تراشیده می‌شود در حالی که در کامپوزیت، تراشیدن دندان نیازی نبوده و فقط مواد سفید کننده، لایه به لایه بر روی دندان قرار می‌گیرند و دندان‌ها را مرتب جلوه می‌دهند.

به این نکته نیز توجه کنید که اگر به هر دلیلی قسمتی از روکش آسیب ببیند، باید کل آن را تعویض کنید. به صورت کلی، انجام کامپوزیت و روکش، برای زیباسازی دندان کاربرد دارند و هر یک از این‌ها به داشتن لبخندی زیباتر کمک می‌کند.

کامپوزیت بدون تراش

از آن جایی که برای گذاشتن کامپوزیت دندان، لایه‌ای بسیار نازک از خمیر سفید کننده، بر روی دندان قرار می‌گیرد؛ دیگر نیازی نیست که دندان‌ها تراشیده شوند.

البته در مواقع خاصی ممکن است که پزشک تشخیص دهد که تراشیدن دندان برای فرد ضروری می‌باشد. این موارد خاص عبارت‌اند از:

  • نا متقارن بودن دندان‌ها با یکدیگر( به منظور یکدست کردن این موارد باید مقداری از دندان‌ها را تراشید).
  • دندان‌ها خیلی بزرگ و کشیده باشند ( قرارگیری کامپوزیت بر روی دندان‌های بلند ظاهری عجیب و زشت می‌سازد).
  • اصلاح مدل دندان بیرون زده یا بزرگ.

البته در این موارد نیز، میزان خیلی کمی از دندان‌ها تراشیده می‎شود و ضرری برای فرد ایجاد نمی‌کند.

تراشیدن دندان عوراض دارد!

تراشیدن دندان‌های طبیعی باعث بروز عوارض زیر می‌شود:

  • کمتر شدن قسمت سخت دندان
  • تغییر رنگ بیش از حد، با افزایش سن
  • از بین رفتن بافت‌های نگهدارنده و حمایت کننده لثه از دندان
  • خراب شدن بافت طبیعی و سالم دندان و…

از این جهت باید در هنگام مراجعه برای کامپوزیت دندان توجه داشته باشید تا پزشک، بیش از حد معمول دندان‌های شما را نتراشد ( اهمیت انتخاب دکتر خوب در این نکته نیز مشخص است).

همچنین بخوانید: بهترین دکتر کامپوزیت دندان در تهران

کامپوزیت یا ارتودنسی

اگر به هم ریختگی دندان‌ها خفیف باشد، می‌توان با استفاده از کامپوزیت آن را درمان کرد. ارتودنسی یک روش غیرتهاجمی اما زمان‌بر است که هزینه زیادی برای فرد به همراه دارد.

درباره ارتودنسی حتما این دو صفحه هزینه ارتودنسی و بهترین دکتر ارتودنسی در تهران را مطالعه نمایید.

دو عامل تعیین کننده برای راحت شدن انتخاب میان ارتودنسی و کامپوزیت وجود دارد:

1. ظاهر دندان‌ها

اگر دندان‌های فرد خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشد، و یا مشکلاتی از جمله ساییدگی، شکستگی و…در آن‌ها دیده شود، باید از کامپوزیت استفاده کرد و نیازی نیست که از ارتودنسی بهره برد.

قبل و بعد از کامپوزیت دندان

با بهره بردن از کامپوزیت می‌توان از این عیب‌ها رهایی یافت، بدون اینکه تراشی بر روی دندان ایجاد شود. مزیت دیگری که این روش نسبت به ارتودنسی دارد این است که می‌توان به دندان پهنا و ضخامت داد و طرح دلخواه را بر روی آن ایجاد کرد.

2. موقعیت قرار گرفتن دندان‌ها

اگر دندان‌های یک شخص موقعیت درستی ندارند و فک او دچار ناهمواری است؛ باید برای درمان از ارتودنسی استفاده کند.

ارتودنسی به اصلاح ساختار دندان‌ها می‌پردازد و ناهنجاری‌های فک و دندان را درمان می‌کند. از طرفی این روش غیر تهاجمی است و آسیبی به فرد نمی‌رساند.

قبل و بعد از ارتودنسی در شرق تهران

انتخاب رنگ کامپوزیت دندان

همان‌گونه که در طول این مقاله به آن اشاره شد، انتخاب رنگ درست برای انجام کامپوزیت، اهمیت زیادی دارد. دندانپزشک‌ها به منظور انتخاب مناسب‌ترین رنگ برای انجام کامپوزیت، استانداردهایی را در نظر می‌گیرند و در خصوص این استانداردها با مراجعه کننده مشورت می‌کنند.

 رنگ بندی کامپوزیت دندان

در ابتدا بهتر است که درباره انواع رنگ کامپوزیت اطلاعاتی به دست آورید. در مراجعه اول، پزشک یک راهنمای سایه دندان به فرد ارائه می‌کند که درون آن رنگ دندان به 4 دسته A,B,C,D تقسیم می‌شود. این رنگ بندی سایه به ترتیب عبارت‌اند از:

  1. قهوه‌ای مایل به قرمز
  2. قهوه‌ای مایل به زرد
  3. خاکستری
  4. خاکستری مایل به قرمز

درجه بندی میزان روشنی این سایه‌ها با استفاده از اعداد 1 الی 4 مشخص شده که 1 روشن‌ترین درجه آن است. سایه‌ای که عموما برای انواع دندان استفاده می‌شود، سایه A3 می‌باشد. این سایه رنگی بسیار نرمال دارد به گونه‌ای که 70 درصد افراد این رنگ دندان را به صورت طبیعی دارند.

چگونه رنگ مناسبی برای کامپوزیت دندان انتخاب کنیم؟

کامپوزیت و لیفت لثه فک بالا
کامپوزیت و لیفت لثه فک بالا

داشتن دندان‌هایی با سفیدی زیاد نه تنها چهره را زیبا نمی‎کنند بلکه چهره‌ای مضحک، غیر طبیعی و فاقد از هر گونه زیبایی برای فرد می‌سازند. بنابراین باید در انتخاب رنگ نهایت دقت را داشت و صرف سفید بودن دندان، رنگی مصنوعی و غیرواقعی برای آن انتخاب نکرد. اما چگونه رنگ مناسبی برای دندان‌های خود انتخاب کنیم؟

به رنگ پوست خود توجه کنید!

افرادی که رنگ پوست نسبتا تیره‌ای دارند باید رنگ‌های طبیعی را برای دندان‌های خود انتخاب کنند. هر چقدر که در انتخاب رنگ دقت داشته باشید در نهایت، دندان‌هایی درخشان‌تر و زیبا خواهید داشت.

توجه داشته باشید که رنگ‌های روشن فقط باعث درخشش بیش از حد دندان می‌شوند و زیبایی طبیعی را از آن‌ها سلب می‌کنند.

بنابراین باید طبق گفته متخصصین از رنگ‌های طبیعی برای کامپوزیت دندان استفاده کرد. از طرفی، افرادی که رنگ پوست سفید دارند می‌توانند که از درجه رنگ‌های روشن بهره ببرند و دندان‌های درخشانی داشته باشند.

داشتن دندان‌هایی با رنگ روشن، تاثیر نامطلوبی بر روی چهره این افراد نمی‌گذارد. بلکه برعکس استفاده از رنگ‌های تیره‌تر، باعث کم شدن زیبایی چهره آنان خواهد شد.

رنگ دندان را با سفیدی چشم منطبق کنید!

یکی دیگر از عواملی که برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان باید به آن توجه داشت، رنگ سفیدی چشم است. دقت داشته باشید که رنگ کامپوزیت از سفیدی چشم‌ها روشن‌تر نباشد؛ چراکه در این صورت قطعا ظاهری غیر طبیعی پیدا خواهید کرد و این اصلا خوشایند نیست.

نزدیک‌ترین رنگ به سفیدی چشم، بهترین گزینه برای انتخاب کامپوزیت است. دندان‌های طبیعی، درجه بندی مختلفی از رنگ دارند به شکلی که در میانه دندان‌ها حالتی مات وجود دارد و لبه‌ها شفاف و روشن‌تر هستند.

از این جهت اگر انتخاب رنگ‌های روشن، برای شما خیلی اهمیت دارد می‌توانید رنگ‌ دلخواه‌تان را انتخاب کنید و با تکنیک  layering حالتی طبیعی و زیبا به آن‌ها ببخشید.

انجام کامپوزیت دندان چقدر طول می‌کشد؟

دندانپزشک برای هر کاری ابتدا دندان‌های فرد را معاینه می‌کند. برای کامپوزیت نیز باید این فرایند طی شود. اگر دندان‌ها برای اعمال خمیر رزینی آماده بودند، پزشک یک جلسه چند ساعته برای بیمار در نظر می‌گیرد و به او وقت می‌دهد.

عموما اعمال کامپوزیت برای هر فک، به یک جلسه 2 الی 6 ساعت نیاز دارد. بنابراین اگر قصد اعمال کامپوزیت دندان را دارید؛ باید در سر ساعت تعیین شده در مطب حضور پیدا کنید.

همچنین بخوانید: بهترین دکتر لمینت دندان در تهران

مراحل کامپوزیت دندان

آخرین موردی که قصد داریم به آن اشاره کنیم، مراحل اعمال کامپوزیت دندان است. به صورت کلی کامپوزیت شامل مراحلی مثل تمیز کردن دندان، آماده سازی دندان، متخلخل کردن دندان با اسید، گذاشتن کامپوزیت بر روی دندان و… می‌شود.

تمیز کردن دندان

طبیعتا سطح دندان تمیز و بدون جرم نیست؛ از این جهت دندانپزشک باید این جرم، کثیفی و… را با استفاده از پولیش پاک کند تا کامپوزیت دندان به خوبی سر جای خود قرار گیرد. این مرحله تا جایی ادامه پیدا می‌کند که مینای دندان ظاهر شود و کثیفی بر روی آن باقی نماند.

آماده سازی دندان

در این مرحله دندانپزشک با بهره بردن از ابزار آلات مختلف، تمامی شکاف‌ها، ترک‌ها،شکستگی و… را ترمیم کرده و می‌پوشاند. در برخی مواقع نیز اصلا نیازی به ترمیم نیست.

البته ممکن است به دلیل خرابی و پوسیدگی بیش از حد دندان، پزشک با ابزاری از جمله دریل، سطح دندان را ‌تراشیده تا کامپوزیت به خوبی بر روی آن قرار گیرد.

متخلخل کردن دندان با اسید

در این مرحله  برای متخلخل کرد دندان، با استفاده از سرنگ کوچکی، مقداری ماده اسیدی که به صورت ژل تهیه شده؛ بر روی دندان‌ها اعمال می‌شوند. ژل اسیدی حاوی 30 الی 40 درصد اسید سولفوریک است که باید قبل از گذاشتن کامپوزیت بر روی دندان قرار بگیرد.

مدت زمانی که این اسید بر روی دندان می‌ماند حدود 15 ثانیه است و سپس کاملا پاک می‌شود. سطح دندان پس از این کار برای کامپوزیت آماده می‌باشد.

ممکن است در هنگام شستشوی ژل مقداری از آن به درون دهان نفوذ کند که طعمی ترش یا تلخ دارد. برای این که ژل با بزاق دهان مخلوط نشود باید دهان را باز نگهدارید.

گذاشتن کامپوزیت

برای گذاشتن کامپوزیت دندان پزشک یک لایه از خمیر کامپوزیت را با استفاده از اپلیکاتور یا برس کوچک، بر روی سطح دندان گذاشته و پخش می‌کند.

پس از این که ماده روی دندان قرار گرفت، معالج کمی باد به آن می‌دمد تا از پخش شدن و مستقر شدن لایه نازک کامپوزیت بر روی دندان اطمینان حاصل کند.

خشک کردن و پولیش زدن کامپوزیت

در نهایت پزشک پرتوی نوری آبی رنگی که طول موج خاصی دارد را بر روی دندان‌ها می‌تابد. این فرایند به فعال شدن کاتالیزورهای موجود در خمیر کامپوزیت می‌انجامد و خمیر شروع به سخت شدن می‌کند.

تاباندن این نور به دندان‌ها حدود 10 الی 20 ثانیه زمان می‌برد و میان کامپوزیت و دندان پیوند ایجاد می‌شود. عموما حالت‌ها و حس‌های متفاوتی از تجربه خود در این لحظه بیان می‌کنند. در آخر نیز پزشک با ابزار مناسب به دندان‌ها پولیش می‌زند و کار را تمام می‌کند.

اول تحقیق انجام دهید و بعد کامپوزیت کنید!

کامپوزیت دندان یکی از روش‌هایی است که با استفاده از آن می‌توان مشلات دندان از جمله شکستگی، ترک، رنگ تیره و نا مناسب، لب پر شدگی دندان و… را پوشش داد.

این روش نسبت به سایر روش‌ها از جمله روکش، لمینت و ارتودنسی به صرفه‌تر است و در عین حال ظاهری زیبا و لبخندی دوست داشتنی به فرد می‌بخشد.

البته برای انجام کامپوزیت دندان باید به این نکته توجه داشته باشید که رنگ کامپوزیت نباید روشن‌تر از رنگ پوست باشد و هر چه رنگ انتخابی، به رنگ دندان‌های طبیعی شما نزدیک‌تر بوده، نتیجه زیباتر خواهد شد.

می‌توان نهایتا در دو جلسه 2 الی 6 ساعته، فک بالا و فک پایین را کامپوزیت کرد بدون اینکه دندان تراشیده شود.

ویژگی‌های خمیر دندان خوب

عدم رسیدگی به بهداشت دهان و دندان می‌تواند مشکلات بسیاری همچون پوسیدگی دندان، عفونت دهان و لثه، آسیب به سلامت

هزینه لمینت دندان

قیمت و هزینه لمینت دندان یکی از پارامترهایی هست که معمولا افراد در انتخاب این خدمات دندانپزشکی زیبایی مدنظر قرار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کامپوزیت دندان در شرق تهران

برای رزرو وقت لطفا فرم زیر را تکمیل کنید در اسرع وقت با یکی از شماره های کلینیک (02177737762 ، 02177702655) برای قطعی کردن نوبت‌تان با شما تماس می‌گیریم.

برای معاینه رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید، در اسرع وقت برای قطعی کردن نوبت‌تان تماس می‌گیریم.

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. به زودی پذیرش کلینیک برای تعیین زمان معاینه و پاسخ به سوالات‌تان با شما تماس خواهد گرفت.