Search
Close this search box.

7 دسته از افرادی که نباید ایمپلنت دندان انجام بدهند

گاهی در اثر عادت های نادرست و یا کهولت سن بعضی از دندان های ما دچار پوسیدگی و یا آسیب های دیگر می شوند که ناچار هستیم آن ها را بکشیم. اما سوال این است که بعد از آن باید با جای خالی دندان ها چه کرد؟ خوشبختانه این روز ها به قدری علم پیشرفت کرده است که برای این گونه مشکلات راه حل های مناسبی وجود دارد.

کاشت دندان به روش ایمپلنت یک راه حل عملی و تست شده برای افرادی است که به هر دلیلی یک یا چند دندان خود را از دست داده اند. اما ایمپلنت دندان همیشه و برای همه افراد عملی نیست. عده ای هستند که نباید برای ایمپلنت دندان اقدام کنند. این که چه کسانی و به چه علت را در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد.

چه افرادی نباید ایمپلنت انجام دهند؟

چه افرادی نباید ایمپلنت انجام دهند؟

برای این که کمی سازمان یافته تر و منظم تر پیش برویم، بهتر است این افراد را در 7 گروه مختلف دسته بندی کنیم تا علت محدودیت هر کدام را به شرح و تفصیل بررسی کنیم.

  1. خانم های باردار
    در خانم های باردار به علت کشیده شدن کلسیم از سمت جنین، امکان خراب شدن دندان ها بسیار بالا است و ممکن است خانم های باردار در دوران حاملگی دچار پوسیدگی دندان شوند و یا حتی یک یا چند دندان خود را از دست بدهند. به دلیل این که از دست دادن دندان ها به شدت روی زیبایی تاثیر گذار می باشد، بسیاری از خانم های باردار برای پرکردن جای خالی دندان عجله می کنند و در زمان حاملگی دست به ایمپلنت دندان می زنند.
  2. متاسفانه دلایلی وجود دارد که بانوان باردار را از انجام این کار منع می کنند. از این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد :
    * قرار گرفتن در معرض اشعه ایکس
    بسیاری از ما از اثرات مضر اشعه ایکس آگاه هستیم و می دانیم که اگر به صورت مستمر در معرض این اشعه قرار بگیریم چه خطراتی ما را تهدید می کند. لازم به ذکر است که اشعه ایکس در یک یا دو بار برخورد خطری به دنبال ندارد، اما در صورتی که چند بار با بدن یک فرد تماس داشته باشد ممکن است مشکل ساز شود. گفتنی است که این شرایط برای یک انسان نرمال صادق است؛ برای خانم های باردار حتی یک بار برخورد اشعه ایکس در دوران بارداری نیز مضر است و ممکن است سبب زایمان زودرس شود. با توجه به این که هنگام ایمپلنت دندان عکس برداری از دهان و دندان با اشعه ایکس ضروری است و از اصلی ترین شرایط کاشت ایمپلنت دندان می باشد، بهتر است بانوان باردار از انجام ایمپلنت دندان خودداری کنند.
    * احتمال استفاده از دارو های اورژانسی
    در حین کاشت دندان، نوعی عمل جراحی انجام می شود. ممکن است در حین جراحی نیاز به استفاده از دارو های اورژانسی باشد. با توجه به این که این مواد شیمیایی برای جنین مضر می باشند، بهتر است تا حد امکان از ایمپلنت یا انواع لمینت دندان در دوران بارداری پرهیز شود.
    * استرس و افزایش غیر طبیعی ضربان قلب
    معمولا اکثر افراد هنگام انجام عمل های جراحی کمی استرس دارند که سبب بالا رفتن غیر عادی ضربان قلب می شود. این موضوع در حالت عادی معمولا مشکلی برای شخص ایجاد نمی کند، اما برای مادران باردار استرس و افزایش ضربان قلب ممکن است خطر آفرین باشد.
  3. افرادی با پیشینه سکته قلبی
    یکی دیگر از مواردی که باعث ایجاد محدودیت در ایمپلنت دندان می شود، داشتن سابقه سکته قلبی طی 6 ماه گذشته می باشد. افرادی که سابقه سکته قلبی داشته اند، بهتر است قبل از این که برای انجام ایمپلنت دندان اقدام کنند با دندانپزشک مشورت کنند و تا حد امکان سعی کنند تا زمانی که وضعیت جسمانی آن ها کاملا به حالت عادی بازنگشته است اقدامی نکنند. البته گفتنی است که ایمپلنت دندان برای افرادی که سابقه عمل جراحی یا بای پس قلب انجام داده اند نیز با موفقیت انجام شده است و توصیه های ما به منظور رعایت جوانب احتیاط است. به یاد داشته باشید ایمپلنت دندان برای افرادی که ضربان قلب نامنظمی دارند نیز تا حدودی خطرناک است و بهتر است این افراد دست به این کار نزنند.
  4. افراد مبتلا به پوکی استخوان
    روند ترمیم بافت استخوان در افرادی که دچار پوکی استخوان یا سرطان استخوان هستند بسیار کند می باشد. این افراد برای جبران پوکی استخوان و افزایش تراکم بافت های استخوانی خود از داروهایی مانند بیس فسفونات استفاده می کنند. با توجه به این که پایه ایمپلنت در استخوان کاشته می شود، در افراد مبتلا به پوکی استخوان ممکن است پایه ایمپلنت با استخوان به خوبی جوش نخورد و یا بافت لثه ها به درستی ترمیم نشود. به همین دلیل به افراد مبتلا به پوکی استخوان توصیه می شود که از انجام ایمپلنت دندان تا حد امکان خودداری کنند.
  5. افرادی که شیمی درمانی یا پرتو درمانی انجام داده اند
    افرادی که تحت شیمی درمانی و پرتو درمانی قرار دارند، از نظر سیستم ایمنی بدن بسیار ضعیف و آسیب پذیر هستند؛ در نتیجه در بدن این افراد احتمال ایجاد عفونت بیشتر می باشد؛ به همین دلیل اکثر دندانپزشکان به افرادی که کمتر از 3 ماه از شیمی درمانی و کم تر از 6 ماه از پرتو درمانی آن ها می گذرد، توصیه می کنند که از انجام ایمپلنت دندان پرهیز کنند. لازم به ذکر است که با گذشت مدتی پس از شیمی درمانی امکان انجام ایمپلنت دندان وجود خواهد داشت.
  6. افرادی که دچار بیماری های سیستم ایمنی هستند
    عده ای از افراد مانند کسانی که به بیماری هایی همچون MS، لوسمی و ایدز مبتلا هستند، سیستم ایمنی بسیار ضعیفی دارند. در این افراد سیستم ایمنی بدن به بافت های خودی حمله کرده و آن ها را تخریب می کند. معمولا ایمپلنت دندان در این گونه افراد با درد های شدید و اختلالات دیگری رو به رو است که احتمال موفقیت آمیز بودن این عمل را برای آن ها کاهش می دهد. یکی از بارزترین مشکلات ایمپلنت دندان در افراد مبتلا به بیماری های سیستم ایمنی، التهاب شدید لثه ها و اختلال در بهبود بافت لثه پس از ایمپلنت می باشد.
  7. بیماران تحت رادیوتراپی
    اصولا به افرادی که در حال انجام رادیو تراپی به خصوص در ناحیه فک و صورت هستند، توصیه می شود که این از انجام ایمپلنت دندان تا پایان رادیو تراپی پرهیز کنند. علت این امر این است که اشعه رادیوتراپی اثراتی روی دهان و دندان دارد که معمولا موجب به تعویق افتادن ترمیم بافت لثه ها می شود.
  8. افرادی که به طور مرتب از سیگار و قلیان استفاده می کنند
    جالب است بدانید که سیگار و قلیان علاوه بر این که روی سلامت دندان ها تاثیر مخربی دارد، محدودیت هایی را برای انجام ایمپلنت دندان ایجاد می کند و اثرات نامطلوبی روی ایمپلنت های دندانی می گذارد؛ به همین دلیل دندانپزشکان توصیه می کنند که تا پایان بهبود لثه ها پس از ایمپلنت دندان، از استعمال دخانیات پرهیز کنید.
کلینیک ترنج، ارائه دهنده بهترین خدمات ایمپلنت دندان

کلینیک دندانپزشکی ترنج، ارائه دهنده بهترین خدمات ایمپلنت دندان

ترنج؛ کلینیک دندانپزشکی در تهران است که با داشتن چند سال سابقه در حوزه خدمات دندانپزشکی و ایمپلنت دندان، با بهترین متخصصان دندانپزشک در سراسر ایران همکاری می کند و شما می توانید جهت انجام ایمپلنت دندان با بهترین کیفیت و قیمت از طریق وبسایت کلینیک ترنج اقدام به رزرو نوبت کنید.

فهرست محتوا
ویژگی‌های خمیر دندان خوب

عدم رسیدگی به بهداشت دهان و دندان می‌تواند مشکلات بسیاری همچون پوسیدگی دندان، عفونت دهان و لثه، آسیب به سلامت

یک پاسخ
  1. سلام من مادرم تمام دندان هاش لق شده وچندتاشون افتاده چون لثه شون عقب نشینی کرده وانگار اب شده مادرم دیابت هم دارن میخواستم بدونم چیکاربایدبکنم ایمپلنت میشه اخه روکش گذاشتن افتاده الان ممنون میشم راهنمایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 دسته از افرادی که نباید ایمپلنت دندان انجام بدهند

برای رزرو وقت لطفا فرم زیر را تکمیل کنید در اسرع وقت با یکی از شماره های کلینیک (02177737762 ، 02177702655) برای قطعی کردن نوبت‌تان با شما تماس می‌گیریم.

برای معاینه رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید، در اسرع وقت برای قطعی کردن نوبت‌تان تماس می‌گیریم.

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. به زودی پذیرش کلینیک برای تعیین زمان معاینه و پاسخ به سوالات‌تان با شما تماس خواهد گرفت.